luni, 2 august 2010

Friends ...

azi am trecut printr-o stare pe care sincer v-o recomand si voua sa o incercati candva, cand aveti timp sau se aliniaza stelele pe cer, pentru ca sunt rare aceste momente si mult prea frumoase ca sa nu le traiti.

m-am intalnit cu doi prieteni. doi prieteni foarte buni, din liceu, cu vechime deci in viata mea si universul meu ciudat. unul dintre ei a fost alaturi de mine chiar mai bine de 10 ani ... oricum, ne-am decis sa ne intalnim doar noi trei, fara alte persoane care sa ne distraga atentia, fara prietena/prietenul sau altii de acest gen.

a fost o seara linistita. am fost eu cu masina, pentru ca in sfarsit si baietii sa savureze o bere, m-am gandit eu. am mers la belvedere, am povestit, ce-a mai facut fiecare prin ultima perioada, ne-am enervat cu unul cu altul sau ne-am minunat de ce sunt in stare unii, am trecut si prin capitolul masini, precum si binele tarii. ca sa pastram traditia prin evenimente ca "chiuveta lu' sanzi cea noua is on fire" sau "uite ce terci misto am facut", cu ajutorul pompei de umflat roti am introdus aer in recipientul cu lichid de parbriz, pe jumatate plin. reactia a fost lots and lots of bubbles ... superb, desigur.

apoi, am ajuns la unul dintre ei acasa si ne-am uitat la un film [the devil's advocate]. ne-a apucat si rasul, totusi, numele de "Barzoon" este extrem de funny [cel putin pentru mine :p]. foarte foarte tare filmul, oricum. si pe la 3 si un pic ne-am pornit fiecare spre casa lui. am uitat sa spun ca stam extrem de aproape unul de altul, bine, eu poate un pic mai pe deal, dar nu e problema.

spuneam la inceput ca va doresc sa treceti prin asa o stare. a fost, chiar daca poate nu pare, o seara speciala pentru mine. cateodata, e atat de frumos sa crezi sau sa speri sau chiar sa simti pe propria piele ca unele lucruri nu s-au schimbat. ca unii prieteni au ramas acolo, la fel de nebuni si dusi cu pluta, poate doar mai maturi si cu cateva planuri noi in cap. e sentimentul acela de nostalgie care te cuprinde la gandul ca ai la ce sa te intorci, ca ei vor fi aici mereu, ca si peste 10 ani de acum inainte vom putea sa ne intalnim noi trei si sa povestim si sa ne simtim bine si sa nu simtim cum timpul a trecut pe langa noi. e un fior cald care te invaluie stiind ca prietenii raman.

acest sentiment, pe acesta vi-l doresc. va doresc sa aveti parte de asa ceva, de cate ori sau oricand aveti ocazia. sa nu lasati sa treaca pe langa voi momentul. sa insistati, sa vreti ... pentru ca nu veti regreta.

eu una, astept sa repetam figura :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu