miercuri, 18 august 2010

Lucruri in care nu cred ...

nu cred cand spune cineva ca "sunt fericit, daca e si ea fericita", chiar daca nu sunt ei doi impreuna, chiar daca ea e cu altcineva, altundeva. nu pot sa imi imaginez asa ceva. cred ca este o masca pe care o porti atunci cand spui asta, care sa transmita faptul ca tu ai trecut intr-un fel sau altul peste, ca tu esti above alte sentimente urate omenesti, precum ura sau gelozia, ca esti altruist si te gandesti doar la binele celui pe care il iubesti. nu pot sa cred ca exista asa ceva, nu pot sa cred ca renunti la persoana pe care o iubesti, nu pot sa cred ca nu lupti, nu pot sa cred ca nu suferi, si mai ales nu pot sa cred ca poti fi fericit cand stii ca ea e cu altcineva.

nu zic ca trebuie sa te lupti in prostie pentru o relatie, daca cel de langa tine nu te mai doreste. si da, poate peste un timp, peste mult timp, vei vedea ca si-a gasit pe altcineva, ca este fericita si implinita si poate te vei uita impacat, resemnat, pentru ca stii ca si tie iti este mai bine asa. dar nu cred ca vei fi vreodata cu adevarat fericit, mai ales daca ai iubit persoana respectiva. sper ca se intelege ca nu vorbesc aici de relatii de o noapte, sau de o saptamana. ci de relatii care au durat, care au suferit, care au fost intense si puternice si peste care ai trecut foarte greu. dupa acele relatii, nu cred ca poti sa spui ca esti fericit cand o vezi pe ea cu altcineva ...

si mai este un lucru in care nu cred si despre care o sa postez in acest articol: nu cred ca nu poti sa te indragosteti din nou. nu cred ca, dupa ce ti s-a sfaramat inima in mii de bucatele, nu vrei sa se intample iar. nu cred in oamenii care mi-au spus ca au suferit si nu vor sa mai riste din nou. nu pot sa inteleg cum poti sa-i spui cuiva acest lucru, unei alte persoane care te iubeste. cred, in schimb, ca acest lucru starneste ceva in sufletul celui caruia ii marturisesti suferinta ta, incat ramane sa mediteze. il faci curios, incepe sa te vada altfel, si fara sa vrea, se adanceste si mai mult doar gandindu-te la tine. si poate ca l-ai adus exact unde vroiai, sa te doreasca mai mult ca inainte, sa te iubeasca peste masura, ca apoi sa te faci din nou unavailable.

nu cred ca nu poti sa te indragostesti din nou. nu cred ca poti sa te uiti in ochii mei si sa-mi spui asta. nu cred ca poti sa ma tii de mana sau sa ma saruti sau sa ma mangai fara sa simti ca te cutremuri. pur si simplu, nu cred ca nu poti sa simti.

acum, mai este un singur lucru la care ma gandesc, in incheierea acestui articol: toate acestea sunt lucruri in care nu cred sau in care nu vreau sa cred?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu